Soul Breeder Offline

33 Single Male from Shah Alam       1
         
We may not be tough enough to live on truth alone,but you know? we dont need to be!

Love Story From Taylor Swift :-


The Climb From Miley Cyrus :-


Asma-ul-Husna (99 name of Allah):-

lady_diandra
lady_diandra: hallloowww
10 years ago Report Link
0
amieyl
amieyl: salam...apa khabar??
10 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: adik ada my space tk!? abng dh buat myspace baru klau ada bg abng email nya abng nk add atau adik add abng avatar87@rocketmail.com
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: tk main,abng dh jrng online game psl so busy lately.Skrng just lyn game ringan2 je like Sudden Attack ngan lyn Astro Movie je
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: abg ada main game mo siang online tak...
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: jap nanti lia mintak abg danial tu buatkan...nanti saya kasi tahu id dengan pas ok...
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: dik nnti tolong abng buatkn myspace,myspace abng dh expired tk leh nk add orng.Klau adik tk pndai minta tolong kak qis klau kak qis tk nk tolong paksa abng danial buatkn okey sbb abng tk pndai hahaha...!please help me k abng dh buat bnyak myspace tp still tk leh add orng.Abng nk cari kengkwn yg lama trpisah ni nk buat reunion khabarnya diorng lpk kt myspace tu yg create cuba contact blik ngan diaorng.Tolong abng k...!
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: Ciannya,lupa lak abng yg com kt rumah dh rosak.Lama tu nk tunggu smpai tahun depan bleh dpt bini baru smbil nk tunggu adik ngan kak qis turun ni.Silap hari bulan jin online pun dh tutup hahaha...! Dik hujung minngu follow abng gi tngok wayang nk tk? citer terminator salvation best tu lps tu kita gi mkn2 amcm nk tk...!? abng blanja adik bayar hahaha...!bye miss your sis so much **Happy With You**
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: bukan x nak main sbb pc kat umah tu dah rosak..nanti tahun dpn mak dpt duit dia pergi repair...ok...
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: Eh ada lg adik abng ni ingat kn dh tk nk kwn abng,how are you my little cute sis...! Abng dh lama dh tk main jin online ID chriss abng dh jual dpt Rm 700.Dh tk ada semangat nk main sbb bini abng kt jin online tu dh tk main,dia tinggal kn abng tu yg merajuk lngsung abng jual ID tu hahaha...!
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: abg dah x main jin online ker abg...
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder: Lets cheer up...!
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder: Yo...!
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder: My ym avatar87@rocketmail.com add me ya...!
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: Adoiyai...! yolatu rindu kat abng...! dh berzaman menunggu ni huh,yg den dpt smbng ngan adik je akak sibuk memanjang.Adik pn adiklh sama gak adik pn cute aper...!Nnti kirim salam kt akak tersayang tu ckp kt dia abng tunggu jawapan ni nk ke tk nk kwn ngan abng ni tk nk abng cari lain**Happy With You**
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: huhuhu.. dia sibuk keje bukan sibuk cari pakwe...hik3 lgpon dia rindu kat abg sebab abg lah cinta pertamanya...hehehehe.......
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder: Yo! Im to busy lately sorry...!
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: Abng geram psl dh lama tk dngr citer dari kakak sofia lh senyap mcm tu je,dh lh pindah smpai ke bangi lps tu gi smpai ke perlis lak tuh adoiyai...! Ssh2 mcm ni,abng nk ajk jumpa pn dh tk bleh jwbnya melopas lh abng silap hari bulan sngkut lak ngan mamat perliswargh...!!! merana abng jwbnya.Klau kakak sngkut ngan mamat perlis siap sofia,tk dpt kakak adik abng cari hahaha...! Just Kiding,ok lh abng nk smbung keje ni **Happy With You**
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: kakak sihat jangan risau tp skrang dia ada kat perlis tuh ngan kakak alia...
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: computer dekat rumah tu wat masalah la... jd x leh nak log in... naper geram plak nie...
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to _ALIA_SOFIA_: Abng merajuklh tu yg lama tk on ni,geram punya pasal.Kakak aper citer!? Abng dh tk turun Jin Online dh skrng main game Sudden Attack lak,nk lepas geram main game tembak2 lak.Sofia aper mcm ada sihat,tk sihat gi tahu nnti abng turun bangi kasi obat.Kk ada citer panas gi tahu abng k bye...! Happy With You...
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: hai lama x dgr cite
11 years ago Report Link
0
Soul Breeder
Soul Breeder to cybersix: hahaha...! its true im wrong and thanks for the comment about my spelling...! hahaha...! baru perasan sy letak slh makna hahaha...! my english is poor actually im not good in english but try to learning step by step hahaha...! thanks...!
11 years ago Report Link
0
_ALIA_SOFIA_
_ALIA_SOFIA_: oo..yeke lupa pulak ....
11 years ago Report Link
0
cybersix
cybersix: hello..actually i was browsing some profiles n stumbled into yours..well, i think i've sth to say about your profile, but please correct me if i'm wrong. i think, you say on the profile that you "eat anything accept non halal food". well, i think u are confused with "accept" n "except"..is it true? don't mad at me and correct me if i'm wrong
11 years ago Report Link
0
More