Kate O'Brien (cate1) Offline

26 Single Female from Dublin       16
         
Vendose dorën mbi furrë për një minutë dhe të duket si një orë. Ulu pranë një vajze të bukur për një orë dhe të duket si një minutë. Ky është relativitet.-Ajnshtajn

Çdo e vërtetë shkencore kalon në tri faza: së pari njerëzit thonë se kjo bie në konflikt me Biblën, pastaj thonë se kjo ka qenë e zbuluar më herët dhe së fundi, thonë se ata gjithmonë kanë besuar në të”-Louis Agassiz
“Kur botohet një libër i ri, lexoj një të vjetër”- Samuel Rogers

cate1 got the Kiss badge from bigonexx 1 year ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 5 years ago Report
3
View all 4 posts
(Post deleted by cate1 6 years ago)
(Post deleted by cate1 6 years ago)
(Post deleted by cate1 6 years ago)
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: wowwwwwwwwwww
6 years ago Report
0
(Post deleted by cate1 6 years ago)
cate1 6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: girl you glow
big kiss
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
cate1
cate1 added new images to her gallery Profile Pictures
8 New Pictures added to Profile Pictures
6 years ago Report
1
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: girl you are amazing
6 years ago Report
0
cate1
cate1: Thanks
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: no words to describe this beauty
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: on this pic you look like Jennifer Lopez
6 years ago Report
0
Variell
Variell: oh my goodness gf! I could also say that there is a little Jessica Alba in there too
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
2
toti2012
toti2012: just one world ,amazing
6 years ago Report
0
cate1
cate1: Thanks
6 years ago Report
0
Sead1
Sead1: you are soo perfect
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
0
View all 4 posts
cate1
cate1: Thanks
6 years ago Report
0
macaman06
macaman06: aww, that is fabulous bum girl - you're soooooooooooooo cute - love the hair
6 years ago Report
0
unashamedflatley
unashamedflatley: so you are Adelina Berisha from Albania??
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: like a true model
6 years ago Report
0
cate1
cate1: haha thanks
6 years ago Report
0
cate1
cate1 added new images to her gallery Profile Pictures 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: each one of these pic is amazing and very beautifull
I'm in love <3
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
1
Sead1
Sead1: as I said before you are the most beautiful girl
6 years ago Report
0
cate1
cate1: thanks
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
2
Sead1
Sead1: only one word for you awsome as always
6 years ago Report
0
cate1
cate1: thanks
6 years ago Report
0
Sead1
Sead1: you're welcome
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
4
Sead1
Sead1: beautifull
6 years ago Report
0
cate1
cate1: thanks
6 years ago Report
0
Sead1
Sead1: welcome
6 years ago Report
0
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
2
(Post deleted by cate1 6 years ago)
cate1
cate1 changed her profile picture: 6 years ago Report
6
View all 4 posts
(Post deleted by cate1 6 years ago)
(Post deleted by cate1 6 years ago)
cate1
cate1: thanks
6 years ago Report
0
cate1
6 years ago Report Link
1
Sead1
Sead1: like this
love you
6 years ago Report
0
cate1
6 years ago Report Link
1
Sead1
Sead1: niceeeeeeeee
6 years ago Report
0
cate1
6 years ago Report Link
1
Sead1
Sead1: cool song
love you
6 years ago Report
0
cate1
cate1 to Sead1: i like your photos too
6 years ago Report Link
0
View all 5 posts
(Post deleted by cate1 6 years ago)
(Post deleted by cate1 6 years ago)
(Post deleted by Sead1 6 years ago)
More