sweetsourbitter Offline

28 Engaged Female from Kuala Lumpur       71

man with tiger mask but kind hearted is osem...^^

sweetsourbitter
sweetsourbitter: mengundi..ini kalilah..
7 years ago Report Link
1
bassha_smile
bassha_smile: Cantik..
7 years ago Report
0
Ew4ev
Ew4ev: sweetttttttttttttttttttttttt .. rindu sweet .. lma ta nmpak sweet online .. take care sweet .. syang sweet
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter changed her profile picture: 7 years ago Report
3
sweetsourbitter
sweetsourbitter: currently watching vampire diaries s3
7 years ago Report Link
2
sweetsourbitter
sweetsourbitter: very n so disappointed with the result. if the result is clean, its fine but if they win with a dirty trick, ashamed of them. huhu
7 years ago Report Link
1
OhAlamak
OhAlamak: Kalau menang cara baik dan bersih, Malaysia akan mengalami perubahan drastik. Kalau menang cara salah dan kotor, something BAD is going to happen. GOD IS GREAT!
7 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter in reply to OhAlamak: yup... n harap2 dpt la mreka ni tunaikn tanggungjwb dgn lebih amanah...
7 years ago Report
1
OhAlamak
OhAlamak: Amin
7 years ago Report
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: i luv watching anime n found something that really strike me n some sort of cheering me to fight myself but it end up nothing as im a coward. i realize that i do have some gut(although not huge) but im too scared to let it out n not confident with myself..
7 years ago Report Link
0
Aram_Alexander
Aram_Alexander: Please,add some other letters in order to understand what you have written.
7 years ago Report
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter in reply to Aram_Alexander: what do u mean?
7 years ago Report
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: hungry,,,,hungry,, another thing i love besides the nature is.. FOOD!!!
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: dulu sayang sgt kt nokia,, dia je dihati. skali cube samsung,, trus da xde feeling kt nokia,, sori nokia...
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: good things are hard to be done,, just like medicine,,, most of them are bitter yet its good for our health
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: hungry..
7 years ago Report Link
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter changed her profile picture: 7 years ago Report
2
View all 4 posts
sweetsourbitter
sweetsourbitter in reply to LostinLove 1Q84 Lone: nama sy syarifah nur wafa..
8 years ago Report
0
LostinLove 1Q84 Lone
LostinLove 1Q84 Lone: nama secantik pemiliknya
8 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: kan,,hee...tgok baby rase nk senyum je..=)
8 years ago Report
2
sweetsourbitter
sweetsourbitter: pada suatu malam di dalam sebuah kelas, ade sekor kumbg y terbang xtentu arah dan buat student dan lecterur xdpt fokus dlm kelas.Namun jauh disudut hati, bukan perasaan seronok y dirasa sebaliknya rase kasihan sebab hati ini seolah2 dpt merasai yang kumbang tersebut cuba untuk mencari jalan keluar. kmudian kumbang tu jatuh dlm keadaan blakang badan menghadap lantai, so kumbang tu xdapat terbang. namun, aq dpt melihat kumbang tu berusaha untuk terbang. dia jatuh lebih kurang 6 kaki dr tmpt duduk ku namun berdekatan dgn pintu. hati ni xsanggup lihat dia bhempas pulas untuk terbang. kaki ini ingin sekali melangkah kepadanya, mengambilnya lalu meletakannya di luar dalam posisi yang normal agar dia dapat terbang bebas dan gembira. tetapi.. apakan daya,, aq terlalu pengecut,, takut,, malu,, untuk bergerak apabila memikirkan apa y org akan fikir dgn tindakan aq,, mungkin aq akan digelak, mungkin aq akan dikutuk...dan perasaan ingin membantu itu tergantung disitu...aq hanya mampu memandangnya dr jauh.. sekali lagi,,aq tewas dgn diriku
7 years ago Report Link
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: mood: completing thesis
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: thesis..xtaw mana nk mula,, nk tdo xley tdo..
7 years ago Report Link
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: wechat jom!!
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: "a werewolf guy"!! best movie ever!! starring by song joong ki n park bo young
7 years ago Report Link
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: i want to change someone perception towards somebody, that there always be hope,,but the true battle is not me but them..Allah,guide us
7 years ago Report Link
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: wlau zmn skarag org gne emel,, tp xley lawan the sweetness of tulis surat gune pen..bestnye lau ade sahabat pena...;D..ley berbalas2 surat..foreigner is also welcome if interested to be my penpal
7 years ago Report Link
2
sweetsourbitter
sweetsourbitter: "Allah bersamaku..Allah perhatikan aku..Allah melindungi aku"
7 years ago Report Link
3
mist ella
mist ella: Astaghfirullahalazim
7 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter in reply to mist ella: kenapa??
7 years ago Report
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: im a muslim,,n islam is my religion.
islam is perfect,, but im not.
if i make a mistake, blame it on me,,not on my religion.
7 years ago Report Link
4
guardian aria
guardian aria: btol3
7 years ago Report
2
sweetsourbitter 7 years ago Report
0
mist ella
mist ella: Awesome!!!
7 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: bla bace quran,, kdg2 terjumpe ayat y betul2 kne dgn situasi time tu,,sperti Dia berbicara dgn kite,,kdg2 memujuk, kdg2 mberi amaran..
7 years ago Report Link
4
mist ella
mist ella: Awesome!!!
7 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: tgok battle of chernobyl. byk lg disaster y berlaku y kite mgkin xtahu..trase nk jd saintist n tlg orang..tp bkn senang nk jd saintist..
........................................................................................................................................................currently watching battle of chernobyl for toxicology course. there are much more disaster that we dont know. feels like wanna be a scientist so i cn helps others.but it is not easy..
7 years ago Report Link
1
guardian aria
guardian aria: btol2 not easy
7 years ago Report
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter in reply to guardian aria: kan.. kite bkn genius cm albert einstain.. mcm ibnu sina, mcm al khawarizmi..
7 years ago Report
0
sweetsourbitter
sweetsourbitter: sy muslimah biasa,,,bukan bertudung labuh,,bukan berniqab,, tp sy cube menutup aurat sesempurna y mungkin.
sy muslimah biasa,,, suke citer korea, suke anime, tp bla masuk waktu solat,, sy akan solat sebagai tanda syukur seorang hamba kpd khaliknya.
sy muslimah biasa,,, xlepas dr dosa,, namun sy xputus asa untuk memohon keampunan drNya, n berdoa agar diri ini diberi kekuatan dlm melawan nafsu serta sifat2 mazmumah dlm diri..
kerna saya,, ingin menjadi hamba y Dia kasihi dan dikasihi oleh kekasihNya... kerna saya,, rase bersyukur diatas segala nikmat mahupun musibah y telah Dia kurniakan.Terima kasih ya Allah. :'
7 years ago Report Link
5
sweetsourbitter
sweetsourbitter: tournement.. morning netball n evening basketball,,what a busy day tomorrow...
7 years ago Report Link
1
sweetsourbitter
sweetsourbitter: if miracle do not exist,, i want to make one for u..,,,i want to protect all the person that i love..dear Allah,, help me,,guide me..
7 years ago Report Link
0
tariq_alakhram
tariq_alakhram: >>><<< Ameen
7 years ago Report
1
More