zio90 Offline

31 Happily married Male from Kuala Lumpur       15
     
i am just simple person...i can be friend with people who want friend with me...just greeted me

zio90 got the Happy New Year! badge from freakyhujan 6 years ago Report
0
zio90
zio90: Owre qlatey jh pehey ct0e nim.. "Luahe seore jate sebab putuh kaseh" . Sejok kejadiea ari tuh tiap pagi aku sokmo dok menung bowoh pokok mokte bele bele ngiro anok batu . Aku kutip anok batu aku pekong ko anok anok itik hok lalu depe mato aku . Aku seterehh , mek aku sokmo maroh kakku sebab aku berehi kambus anok itik anok aye dale tanohh bia paloo jah tubik . Lepah tu masuk tengoh ari aku beraso panah , aku pecat baju aku pahtu aku paka boxer sajoo .. Dok atah neloo nakoo umoh aku . Kade kade aku jatuh bleping tanoh sebab teringak ko dioo ralit sangat . Jatuh tuh mek aku maroh kakku pulok . Jerit aku bbpo mek aku maroh kakku . Maroh ahh ko pitu nakoo tuh sebab dio xpege aku maso jatoh . Pahtu aku braso lapa aku masok ahh dapo nok make . Laa perukk beraso tok leh orkk nah . Sapa ketar palo lutukk . Bkpo dio tingga aku . Aku buke buak gapo pon cumo aku suko main bidah jah . Kade kade aku gocoh nga budok tepi umoh aku hok omo 9 tahun . Dio kato kakku gilo . Sapa hati dio kato gituh kakku . Aku sedeh tak dok sapo pehe aku . Male male aku nengung pulokk bowoh gere . Kade kade aku nusuk bowoh gere sebak mok aku cari . Aku dok luoh prasae dio suko kaca aku . Puah aku nengung aku bua nga anok kucing hok dok main kaki mitok nasik . Nate kucing nih aku sepak mapuh ugokk . Aku dok sedeh gewe tinga nih mu lapa mitok nasik nga aku . Mapuh ugok ken mu buleh kakku . Aku tertidor bowoh gere tibo tibo tok aku mari ketuk palo aku . Dio pulok kato kakku enggo . Jerit sekali lagih aku . Saloh gapo aku . Aku nok nikoh . Tak dok sapo nok kakku sebak kato aku tok pokk . Gapo aku buak sapa pok pok dio kato aku tok pokk ??? Sedeh perasae tak dok sapo hok pehe . Sebak nyo gewe aku namo emma maembong tinga aku gi ko zizan . Sapa ati mu zizan amik gewe aku . Aku sedeh . Mekk ore nok ko emma maembonh mek ! Mek weii ! Gituh lah tiak hari tiak male .. Sekiannnn ..
7 years ago Report Link
3
View all 23 posts
Fid Silly
Fid Silly: bro..mu ni kelate sesat kaa kelate murtad..! hahahha
6 years ago Report
0
freakyhujan
freakyhujan in reply to Fid Silly: Klate celup
6 years ago Report
0
Sanzi_Samm
Sanzi_Samm: Bleh kiro
6 years ago Report
0
zio90
zio90: I'm about to lose my mind
You’ve been gone for so long,
I’m runnin' outta time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor to bring me back to life
7 years ago Report Link
0
View all 8 posts
zio90
zio90: Nope...sky line gtr...
7 years ago Report
0
Fid Silly
Fid Silly: ehhh fffuuuuuuunnnddd
7 years ago Report
0
ART_TRA
ART_TRA: x fhm
7 years ago Report
0
zio90
7 years ago Report Link
0
zio90
zio90: I miss u so muchhhh.... ...♥♥♥
7 years ago Report Link
1
View all 5 posts
freakyhujan
freakyhujan: Pheeewittttt!
7 years ago Report
0
Fid Silly
Fid Silly: wtf bro gay
7 years ago Report
0
freakyhujan
freakyhujan in reply to Fid Silly: Dia rindu gay ke? Omg!
7 years ago Report
0
zio90
zio90: Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive results..be positive..
7 years ago Report Link
0
Zat Ell
Zat Ell: Hey Zio...
7 years ago Report
0
zio90
zio90 in reply to Zat Ell: Hai zatty
7 years ago Report
0
freakyhujan
freakyhujan: Positive
7 years ago Report
0
Fid Silly
Fid Silly:
bro
7 years ago Report Link
0
zio90
zio90: Hey broo...whatsapp yoo?
are u okay bro?
7 years ago Report
0
Fid Silly
Fid Silly in reply to zio90: im okay...and i dont have whatsapp loool
7 years ago Report
0
zio90
7 years ago Report Link
1
zio90
zio90:


Just 4 u
8 years ago Report Link
1
zio90 got the Birthday badge 8 years ago Report
0
Eira_syaza
Eira_syaza: happy birthday , my dear brother
8 years ago Report
0
zio90
zio90: be strong my brother....Allah always beside you...aku akan support lu slagi aku mampu...tabahkan ati k...i know u strong bro... :'
8 years ago Report Link
1
xxDayLiGhT_DreaMeRxx
xxDayLiGhT_DreaMeRxx: thanks bro for your supporting..your always beside me
8 years ago Report
0
zio90
zio90: Saya suka mata saya. .mcm comel je..mcm comel je..ermmm..macam sweet je..mcm sweet je..ermmm..mcm comel je..mcm comel je..

*sorry kena hack
8 years ago Report Link
2
ART_TRA
ART_TRA: zio??
8 years ago Report
0
Eira_syaza 8 years ago Report
0
xxDayLiGhT_DreaMeRxx
xxDayLiGhT_DreaMeRxx: uhmmm mcm bodo jee...mcm pelaq jeee..mcm nk bg penampaq jee...
8 years ago Report
0
zio90
zio90: Otw to pulau perhentian...may Allah bless our journey. ..amin
8 years ago Report Link
0
zio90
zio90: Xsalah kalau kita menangis sbb cnta..btul x? Mood-sedih ='(
8 years ago Report Link
2
View all 26 posts
zio90
zio90: 4 days to go..hihi
8 years ago Report
0
ART_TRA
ART_TRA: Ur future wife ke???
8 years ago Report
0
Ew4ev
Ew4ev: chill bro..
8 years ago Report
0
zio90
zio90: Alhamdulillah...da abis da exam td...yahuuuu..next stop..pulau perhentian...here i comee.....
8 years ago Report Link
1
View all 6 posts
ART_TRA
ART_TRA: nk tunggu lmbtt lgi laaa
8 years ago Report
1
Sanzi_Samm
Sanzi_Samm: aria nk badge
8 years ago Report
0
ART_TRA
ART_TRA: xde kedit
8 years ago Report
0
zio90
zio90: esok exam...wish me luck...amin...
8 years ago Report Link
3
View all 8 posts
zio90
zio90: Sy lpas degree ni x nk smbung mster lg..nk kerja dulu cri pngalaman..hihi
8 years ago Report
0
ART_TRA
ART_TRA: hahahaha...gud luckeah...keje dptt gaji myk2 pstue blanjer aria
8 years ago Report
0
Sanzi_Samm
Sanzi_Samm: gud luck...amin..
8 years ago Report
0
zio90
zio90:
Saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada keluarga saya yg brada di Malaysia..tidak terkecuali dalam hati saya ini kepada atuk dan nenek saya yg berada nun jauh di Malaysia..tidak lupa kepada cikgu tadika,cikgu sekolah rendah,cikgu sekolah menengah,dan lecturer saya yg juga berada di Malaysia..tidak ketinggalan kepada kawan2 saya yg berada di negara yg sama dimana saudara mara sy berada iaitu Malaysia...akhir kata Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin dari saya yang berada di Malaysia...dan i am proud to be MALAYSIAN... — feeling excited.
8 years ago Report Link
1
View all 5 posts
zio90
zio90 in reply to syahrare: why sya..why???saya x buat salah apa pun...
8 years ago Report
1
syahrare
syahrare: Eiiiiiii !!! Siapa kata tk buat salah! Byk tau tak !! Yg lg sakit hati, hari tu syah online 10 hari, satu hari pun zio tak online.
8 years ago Report
1
zio90
zio90 in reply to syahrare: aloooo...mana zio tau...zio bz la sya..esok final exam...wish me luck k sya...
8 years ago Report
0
Ew4ev
8 years ago Report Link
0
zio90
zio90: Slamat ari.raya
8 years ago Report
0
zio90
zio90: knapa la x on we chat..haishhh..-feeling
8 years ago Report Link
1
freakyhujan
freakyhujan: Sapa?
8 years ago Report
0
zio90
zio90: Emma Maembong sy la...
8 years ago Report
0
zio90
zio90 to Ew4ev:
8 years ago Report Link
0
zio90
zio90 to Ew4ev:
8 years ago Report Link
0
zio90
8 years ago Report Link
0
zio90
zio90: bukak minit ke 5
8 years ago Report
0
Ew4ev
Ew4ev: cukup la utk hri ni .. nty ew post lagi ye ... ..

*jgn marah tauu
8 years ago Report Link
0
zio90
zio90: hahahahahahahaha...baru buka wire...banyk nye lagu...hahahha...owhhh..serang wall sy ye..hahaha...thanks ew sbb memenuhkan lagi wall sy...xla kosong sgt kn..hahaha
8 years ago Report
0
Ew4ev
8 years ago Report Link
0
Ew4ev
8 years ago Report Link
0
More